Все зроблене лишається… Незгасне світло душі Тетяни Маслянчук - Гнатюк, М. (Спадщина. Літературне джерелознавство. Текстологія, 2010)
У статті, присвяченій пам’яті Т. Маслянчук, яка передчасно пішла з життя, окреслено професійні досягнення молодого науковця в галузі текстології. Також ідеться про її високі людські якості. В статье, посвященной памяти трагически ушедшей из жизни Т. Маслянчук, очерчены профессиональные достижения молодой исследовательницы в области текстологии. Также идет речь о ее высоких человеческих качествах. The article devoted to memory of talented textual critic Tetyana Maslyanchuk, who tragically perished, outlines professional achievements of young researcher and reveres her high spiritual traits.