Дещо про вивчення власних назв - Карпенко, Ю. (Українська мова, 2010)
У статті проаналізовано основні питання методики й методології вивчення власних назв. Зроблено спробу їх узагальнення й визначення подальших шляхів розвитку. In the article there main problems of techniques and methodologies the proper names study ing are examined and the attempt of all the proper names movement trends generalization are done.