Топоніміка Комишанського краю Херсонської області - Тищенко, О. (Українська мова, 2010)
У статті досліджено топоніміку Комишанського краю Херсонської області, зокрема проаналізовано походження мікротопонімів, гідронімів, пов’язаних із смт. Комишани, простежено зміну їхньої форми. Наведено синонімічні, антонімічні ряди, зроблено висновок про зміщення акценту мотивації мікротопонімів з антропоцентричного фактора на соціальний, господарський. In the article was research toponymy of the Komyshansky region (Kherson Oblast), an ety mology and motive of microtoponymy, hydrotoponymy of the Komyshany village. The change of they form, also synonym, antonym was found.