II міжнародна наукова конференція “Типологія виду/аспекту: проблеми, пошуки, рішення” - Соколова, С. (Українська мова, 2010)
22–26 вересня 2009-го року у с. Гаспра (АР Крим) відбулася ІІ Міжнародна наукова конференція “Типологія виду/аспекту: проблеми, пошуки, рішення”, яку спільно провели Московський державний університет ім. М.В.Ломоносова, Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського та Міжнародний комітет славістів.