Міжнародна наукова конференція «Українська мова серед інших слов'янських: етнологічні та граматичні параметри» - Колоїз, Ж. (Українська мова, 2010)
5–6 листопада 2009 року у Кривому Розі відбулася Міжнародна наукова конференція «Українська мова серед інших слов’янських: етнологічні та граматичні параметри», присвячена світлій пам’яті видатного українського мовознавця Олександра Васильовича Царука.