На ниві слов’янського мовознавства (до 60-річчя від дня народження Андраша Золтана) - Барань, Є. (Українська мова, 2010)
У розвитку досліджень з історії східно- і західнослов'янських мов вагомий внесок належить Андрашу Золтанoві, доктору філо логічних наук, професорові Буда пешт ського університету ім. Лоранда Етвеша.