Науковець і викладач, і учитель, і жінка… (Українська мова, 2010)
У січні відзначила свій славний Ювілей Іваницька Ніна Лаврентіївна — відомий український мовознавець, відмінник освіти України, заслужений працівник народної освіти України, почесний працівник Вінницького державного педагогічного університету іме ні Михайла Коцюбинського, доктор філологічних наук, професор.