Коли розкіш – доконечна норма - Воронич, Г. (Українська мова, 2010)
Рецензія на словник: Іван Сабадош. «Словник закарпатської говірки села Сокирниця Хустського району» – Ужгород: «Ліра», 2008. – 480 с. Book review on: Ivan Sabadosh. “Slovnyk zakarpats’koyi hovirky sela Sokyrnytsia Khusts’kogo rayonu”. — Uzhgorod: “Lira”, 2008. — 480 s.