Спроба охопити неохопне - Лучик, В. (Українська мова, 2010)
Рецензія на монографію: М.М. Торчинський. Структура онімного простору української мови: Монографія. – Хмельницький: Авіст, 2008. – 546 с.; Структура онімного простору української мови. Частина ІІ. Функціонування власних назв. – Хмельницький, 2009. – 374 с. Book review on: M.M. Torchynskyi. Struktura onimnoho prostoru ukrayins’koyi movy: monografiya. — Khmel’nyts’kyi: Avist, 2008. — 546 s.; Struktura onimnoho prostoru ukrayins’koyi movy. Chastyna II. Funktsionuvannya vlasnych nazv. — Khmel’nyts’kyi, 2009. — 374 s.