Найважливіша книга Великого князівства Литовського - Мойсієнко, В. (Українська мова, 2010)
Рецензія на книгу: Владимир Мякишев. Язык Литовского Статута 1588 года. — Kraków, 2008. — 717 с. Book review on: Vladimir Miakishev. Yazyk Litovskogo Statuta 1588 goda. — Kraków, 2008. — 717 s.