Перший Всеукраїнський лінгвістичний форум молодих учених (21–23 квітня 2010 року, м. Київ) - Яценко, Н. (Українська мова, 2010)
Всеукраїнський лінгвістичний форум молодих учених «Українська мова у ХХІ столітті: традиції і новаторство» відбувся в Києві 21–23 квітня 2010 року. Його організували Інститут української мови НАН України та Рада молодих учених ІУМ НАНУ.