Олександер Потебня. Великий український мисленник-мовознавець - Симович, В. (Українська мова, 2010)
10 вересня цього року минуло сто років, як у селі Перекопівці Роменського повіту на Полтавщині народився один із найбільших українських учених і великий учений світу, окраса й гордощі нашого народу — Олександер Потебня.