Складений іменний присудок у науковому стилі - Сулима, О. (Українська мова, 2010)
У статті розглянуто особливості функціонування складеного іменного присудка у науковому стилі (науково-популярному підстилі), проаналізовано його структуру й семантику, а також забезпечення присудком основних стильових настанов. The article discusses the features of functioning of a compound nominal predicate in a scientific style (popular scientific substyle), analyzes its structure and semantics, so as the predicate supporting to the major stylistic instructions.