Всеукраїнська наукова конференція «Гуцульський діалект: минуле і сучасність» - Барчук, В.; Ковальчук, М. (Українська мова, 2010)
18–19 травня 2010 року у Коломийському інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Коломия) відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Гуцульський діалект: минуле і сучасність», організована кафедрою філології Коломийського інституту та кафедрою української мови Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника разом з відділом діалектології Інституту української мови HAH України.