Міжнародна наукова конференція „Українська мова і сфера сакрального” (21– 23 жовтня 2010 року, Чернiвцi) - Ковтун, А.А; Скаб, М.С. (Українська мова, 2010)
21–23 жовтня 2010 року в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася міжнародна наукова конференція „Українська мова і сфера сакрального”.