Не на жарт поважно - Воронич, Г. (Українська мова, 2010)
Рецензія на книгу: Наталя Хобзей, Ксеня Сімович, Тетяна Ястремська, Ганна Дідик-Меуш. Лексикон львівський: поважно і на жарт. — Львів, 2009. — 670 с. Book review on: Natalia Chobzeyi, Ksenia Simovych, Tetiana Yastrems’ka, Hanna Didyk-Meush. Lercykon l’vivs’kyi: povazhno i na zhart. — L’viv, 1009. — 670 s.