К оптимизации формы строго выпуклой оболочки, жестко закрепленной вдоль плоского края при внешнем давлении - Бабенко, В.И. (Доповіді НАН України, 2011)
Серед розглянутих у роботі оболонок знайдено таку, що має найбільше значення асимптотики критичного тиску. Among a number of shells under consideration, the shell with the greatest asymptotic value of critical pressure is found.