Комбінаторика однорідних розшарувань скінченних метричних просторів - Олійник, Б.В.; Сущанський, В.І. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглянуто конструкцію та деякі властивості однорідного розшарування над скінченними метричними просторами. Описано матрицю відстаней, граф сусідства та групу ізометрій розшарування. The construction and some properties of homogeneous bundles of finite metric spaces are considered. The matrices of distances, neighborhood graphs, and isometry groups of these bundles are described.