Математическое моделирование процессов кристаллизации металла с учетом конвекции и примесей - Шевченко, А.И.; Миненко, А.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Досліджено просторову задачу Стефана з урахуванням конвективних рухів і домішок у рідинній фазі. Побудовано наближений розв'язок задачі. Доведено рівняння вільної межі. The three-dimensional Stefan problem with convection and admixtures in the liquid phase is investigated. The approximation solution is constructed. The equation for a free boundary is obtained.