Взаємодія англо-американізмів і німецької фахової лексики (на прикладі реклами) - Дундій, П.Н. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
У статті розглянуто англійські запозичення у німецькій мові на прикладі сфери реклами, типи взаємодії двох мов та сприйняття англіцизмів та американізмів у Німеччині. В статье рассматриваются вопросы английских заимствований в немецком языке на примере сферы рекламы, типі взаимодействия двух языков, восприятие американизмов и англицизмов в Германии. The article deals with the process of borrowing words from English into German within advertising, in the field of and considers language sphere of advertising.