Типи мовних особистостей у віртуальному просторі (на матеріалі англомовних Інтернет-форумів) - Нікіфорова, Є.Ю. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
Статтю присвячено лінгвістичному дослідженню мовної особистості у віртуальному просторі. У роботі визначено основні типи мовних особистостей у форумній комунікації та особливості вербальної поведінки. Статья посвящена лингвистическому исследованию языковой личности в виртуальном пространстве. В работе определены основные типы языковых личностей в форумной коммуникации и особенности их вербального поведения. The paper is devoted to the linguistic study of language personality in virtual communication. The work aims to determine basic types of language personalities in forum communication and their verbal behavior as well.