Номінації у сфері рестайлінгу й модифікації автомобілів - Васильєва, О.О. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті розглядаються шляхи вербалізації автомобільних понять, які утворилися внаслідок автомобільного рестайлінгу та модифікацій автомобільних моделей. Фокусується увага на автомобільних номінацій зі значенням "модернізований". Аналізуються автомобільні термінологічні номінації, які представлені у вигляді ініціальних скорочень та іконічних знаків. В статье рассматривается вербализация автомобильных понятий, возникших в результате автомобильного рестайлинга и модификаций автомобильных моделей. Внимание сосредоточено на автомобильных номинациях со значением "модернизированный". Анализируются автомобильные терминологические номинации, которые представлены в виде инициальных сокращений и иконических знаков. The article deals with the main ways of automobile notions verbalization, which are arisen as a result of the automobile restyling and auto model modifications. Focus is maid on the automobile nominations with the meaning "modernized". The article analyses the automobile terminological nominations, which are represented as initialisms and iconic symbols.