Невербальна складова сугестивного дискурсу - Ільницька, Л.Л.; Боднар, Р.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті проаналізовано невербальні компоненти сугестивного дискурсу як індикатори внутрішніх психологічних проблем сугеренда, встановлено взаємозв’язок між видами розумової діяльності та рухом очей, визначено співвідношення між складовими невербальної поведінки та сенсорними процесами на асоціативному рівні. В статье проанализированы невербальные компоненты суггестивного дискурса как индикаторы внутренних психологических проблем суггеренда, установлена взаимосвязь между видами умственной деятельности и движением глаз, определено соотношение между составляющими невербального поведения и сенсорными процессами на ассоциативном уровне. The article analyses non-verbal communicative components of suggestive discourse as the indicators of addressee’s inner psychological problems, identifies the interrelation between mental activities and eyes movements, shows the correlation between non-verbal communicative components and sensory processes on associative level.