Структурна організація повідомлень у англомовних мікроблогах - Каптюрова, В.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті розглядаються особливості комунікації в мікроблогах Tumblr та Twitter, зокрема основні принципи функціонування мікроблогів, ініціації комунікації в цьому мовному середовищі та поради щодо створення популярних повідомлень. В статье рассматриваются особенности коммуникации в микроблогах Tumblr и Twitter, в том числе основные принципы функционирования микроблогов, инициации коммуникации в этой языковой среде и советы по написанию популярных сообщений. This article considers peculiar features of Tumblr and Twitter microblogging, including major principles of microblog functioning, principles of communication trigging in this communicative environment and tips for posting popular messages.