Епістолярій як жанр і різновид християнського теологічного дискурсу: когнітивно-прагматичний аспект (на матеріалі англійської мови) - Малікова, О.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
В статті розглядається епістолярій як жанр і різновид теологічного дискурсу крізь призму когнітивно-комунікативної парадигми сучасного мовознавства. В статье рассматривается эпистолярий как жанр и разновидность теологического дискурса в свете когнитивно-комуникативной парадигмы языкознания. The article considers epistolary as a genre and type of theological discourse in terms of cognitive-communicative paradigm of modern linguistics.