Презентація тематики з народної медицини у вітчизняних інтернет-ресурсах - Боряк, О. (Народна творчість та етнографія, 2010)
У статті на прикладі презентації народної медицини, зокрема народного акушерства, в українському сегменті Інтернет-мережі розглянуто якість представленої інформаційної продукції, а також нові можливості використання сучасних інформаційних технологій задля збереження етнологічних знань, їх популяризації та подальшого функціонування. В статье на примере презентации народной медицины, в частности народного акушерства, в украинском сегменте интернет-сети проанализировано качество представленной информационной продукции, новые возможности использования современных информационных технологий с целью сохранения этнологических знаний, их популяризации и дальнейшего функционирования. Using an example of folk medicine presentation, and particularly folk obstetrics, in a Ukrainian Internet segment the author analyzes the present informational products’ quality, as well as the new possibilities of the contemporary e-technologies usage in order to preserve the ethnological knowledges, their popularization and further functioning.