Дослідниця духовної культури українців Словаччини (до ювілею фольклористки Надії Вархол) - Мушинка, М. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Щиро вітаємо Надію Вархол з ювілеєм! Зичимо їй доброго здоров’я, аби нинішній оптимізм і надалі не покидав її. Чекаємо від невтомної дослідниці нових публікацій.