Конференція «Вікові цінності православ’я» на Глухівщині - Гудченко, З.; Таран, О. (Народна творчість та етнографія, 2010)
8–9 червня 2010 року в м. Глухові Сумської області відбулася п’ята науково-практична конференція «Вікові цінності православ’я», яку підготували і провели чоловічий ставропігійний монастир Різдва Пресвятої Богородиці Глинська пустинь, Національний заповідник «Глухів» та Глухівський національний педагогічний університет ім. О. Довженка.