Біля колиски народної культури - Бондаренко, Г. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія на монографію: Боряк О. Баба-повитуха в культурно-історичній традиції українців: між профанним і сакральним. – К., 2009. – 400 с.