Українські народні звичаї, пов’язані з купівлею корови: сучасна магічна практика - Красиков, М. (Народна творчість та етнографія, 2010)
У статті на основі польових матеріалів, зібраних автором у Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Львівській, Вінницькій областях України та Бєлгородській області Росії розглядаються магічні дії українців, пов’язані з продажем і купівлею корови. В статье на основе полевых материалов, собранных автором в Полтавской, Днепропетровской, Харьковской, Львовской и Винницкой областях Украины и в Белгородской области России, рассматриваются магические действия украинцев, связанные с продажей и покупкой коровы. A merchant magic relating to buying and selling of a cow is considered in the article on the basis of the author’s field materials gathered in the Ukrainian Poltava, Dnipropetrovsk, Kharkiv, Lviv, Vinnytsia Regions and in the Russian Bielhorod Region.