Образ міста в романах Володимира Дрозда - Колодяжна, О.Л. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті проаналізовано образ міста у романах В. Дрозда. Визначено основні особливості образу міста у романах “Спектакль”, “Убивство за сто тисяч американських доларів” та
“Вовкулака”. В статье проанализировано образ города в романах В. Дрозда. Определено основные
особенности образа города в романах “Спектакль”, “Убивство за сто тисяч американських доларів” и “Вовкулака”. Image of the city in novels by V. Drozd is analysed in article. The main particularities of the image of the city is in novel “Show”, “Ubivstvo for one hundred thousand american dolars” and
“Vovkulaka” is determined.