Образ Одессы в творчестве К. Паустовского - Соколовская, Г.Н. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
В статье показан одесский городской текст Паустовского в контексте одесской биографии
писателя.
Ключевые слова: городской текст, художественный образ города, паустовские места,
литературный импрессионизм, аура города. У статті показано одеський міський текст Паустовського в контексті одеської біографії
письменника.
Ключові слова: міський текст, художній образ міста, паустовські місця, літературний
імпресінізм, аура міста. Paustovskiy’s Odessa city text in a context of the Odessa’s biography of the writer is shown in
the article.
Keywords: the city text, an artistic image of city, Paustovskiy’s places, literary impressionism
aura of city.