Придорожні пам’ятники: сучасний феномен, або тяглість народних традицій - Кухаренко, С. (Народознавчі Зошити, 2010)
У статті представлено огляд с вітової наукової літератури щодо одного з феноменів сучасного життя - придорожніх пам'ятників жертвам автокатастроф.