Obraz Lublina w twórczości poetów lubelskich - Hnidiuk, J. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Основною темою даної статті є Люблін у поезіях поетів, які проживають (проживали) в
Любліні з часів життя Юзефа Чеховича до наших днів.
Ключові слова: Люблін, поети, Юзеф Чехович. Основной темой данной статьи является Люблин в поэзиях поэтов, которые проживают
(проживали) в Люблине со времен жизни Юзефа Чеховича до наших дней.
Ключевые слова: Люблин, поэты, Юзеф Чехович. The main theme of this article is Lublin in the poetry of some poets, who live (lived) in Lublin
from the lifetime of Józef Czechowicz to nowadays.
Keywords: Lublin, poets, Józef Czechowicz.