Жанрові підгрупи еротичної лірики (еротично-урбаністична лірика) - Мудрак, О.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті з погляду психоаналізу розглянуто на кількох прикладах специфіку еротично- урбаністичної лірики у типологічному ряді жанрових підгруп власне еротичної лірики. Ключові слова: еротична лірика, еротично-урбаністична лірика, жанрова підгрупа, лібідо, сублімація. В статье с точки зрения психоанализа рассмотрена на нескольких примерах специфика эротично-урбанистической лирики в типологическом ряду жанровых подгрупп собственно эротической лирики. Ключевые слова: эротическая лирика, эротично-урбанистическая лирика, жанровая подгруппа, либидо, сублимация. The article presents the specific features of erotic-urbanistic lyrics analysed on the base of psychoanalytic method, and reveals it as one of the typological genre sub-groups of erotic lyrics as a whole. Keywords: erotic lyrics, erotic-urbanistic lyrics, genre sub-group, libido, sublimation.