Етнокультурний аспект англійських фразеологічних одиниць із компонентом кольоропозначення - Попова, А.О. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Стаття присвячена проблемі дослідження функціонування кольорових позначень в англійських пареміях. Ключові слова: паремія, кольорове позначення. Статья посвящена проблеме исследования функционирования цветовых обозначений в английских паремиях. Ключевые слова: паремия, цветовое обозначение. This article is devoted to the problem of research of functioning of designations of colour in English paremias. Keywords: paremia, designation of colour.