Збройні сили України: стан та перспективи участі у військових об’єднаннях эвразійського регіону - Івахів, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2012)
Досліджуються аспекти співпраці незалежної України з країнами євразійського регіону у військовій сфері. Визначено основні чинники, які визначають цю співпрацю. Проаналізо¬вано перспективи розвитку взаємин України у військовій сфері із євразійськими країнами через призму концепції євразійства. The military policy aspects of cooperation of independent Ukraine with the countries of eurasia region are analyzed. Define basic factors which determine this cooperation. The perspectives of development of Ukraine mutual relationship in the military with the eurasia countries through the prism of conception of eurasianism are analysed.