Кримськотатарська спільнота як суб’єкт політики: теоретичний аспект - Щерба, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2012)
Розкрито сутність поняття “суб’єкт політики”, висвітлено різні підходи до визначення суб’єктів політики у суспільстві. Проаналізовано трактування правового статусу суб’єктів українського суспільства у чинному законодавстві. The article deals with the essence of “subject of policy” concept, different approaches to defining subjects of policy in the society are highlight. The interpretation of the legal status of Ukrainian society subjects in the current legislation is analyzed.