Наталія Сейко: Польське шкільництво на Волині-Житомирщині у ХІХ – першій половині ХХ ст. - Заштовт, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2002)
Рецензія на монографію: Сейко Н.А. Польське шкільництво на Волині-Житомирщині у ХІХ-першій половині ХХ ст.: Монографія. – Житомир: Житомирський держ. педагогічний ун-т ім. І. Франка, 2002. – 156с.