Производство флотореагентов - Григорьев, А.А. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2001)
Разработаны методы и технология получения высокоэффективных флотореагентов для разделения руд цветных металлов, обогащения серы, угля и других полезных ископаемых. Многие флотореагенты используются как растворители. Розроблено методи і технології одержання високоефективних флотореагентів для поділу руд кольорових металів, збагачення сірки, вугілля та інших корисних копалин. Багато флотореагентів використовуються як розчинники. Methods and technology of highly effective flotation reagents production for non-ferrous metal ores separation, sulfur, coal and other useful minerals preparation have been developed. Many of flotation reagents are used as solvent.