Село і місто в постмодерному тексті - Галич, О.А. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті розглядаються особливості зображення села та міста у сучасній постмодерній
літературі. Матеріалом для дослідження слугують твори українських письменників
Ю. Андруховича, Л. дереша, О. Ірванця.
Ключові слова: постмодернізм, бінарна опозиція, село, місто. В статье рассматриваются особенности изображения села и города в современной
постмодерной литературе. Материалом для исследования служат произведения украинских
писателей Ю. Андруховича, Л. Дереша, А. Ирванца.
Ключевые слова: постмодернизм, бинарная оппозиция, село, город. At the article author pay’s attention to the image of the village and town at the present
postmodern literature. The Literary works of Ukrainian writers – J. Andruhovich, L. Deresh, A. Irvanets –
was taken as the material of the research.
Keywords: postmodern, binary opposition, village, town.