A new Pachykytospora (Basidiomycota, Polyporales) from Zhiguli, European Russia - Zmitrovich, I.V.; Malysheva, V.F.; Spirin, W.A. (Інститут ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України, 2007)
Описано новий вид роду Pachykytospora — P. wasseri, знайдений у тіньових широколистя-них лісах Жигулів (Росія, Самарська обл.). Обговорюються подібності і відмінності P. wasseri з близькими видами роду. Також дається бібліографія з роду Pachykytospora. Описан новый вид рода Pachykytospora — P. wasseri, обнаруженный в теневых широколиственных лесах Жигулей (Россия, Самарская обл.). Обсуждаются сходства и различия P. wasseri с близкими видами рода. Дается также библиография по роду Pachykytospora.