Вітаємо Ларису Станіславівну Шевцову (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2002)
Вітаємо Ларису Станіславівну Шевцову, асистента кафедри методики викладання мов і літератур Житомирського державного педагогічного університету імені Івана Франка із захистом кандидатської дисертації “Ситуативні завдання як засіб розвитку зв’язного мовлення учнів (5-7 класи)”!