Пространственные метафоры “воды” и “воздуха” в поэзии Ольги Седаковой - Москаленко, Н.А. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
В данной работе исследуются способы реализации образов воды и воздуха, их
семантическое наполнение в структуре поэтического текста.
Ключевые слова: образ, трансформация, текст. У даній статті досліджуються способи втілення образів води та повітря у структурі
поетичного тексту та їх семантична наповненість.
Ключові слова: образ, трансформація, текст. The article dials with the ways of water and air images conveying in the structure of poetical and
their semantic value.
Keywords: image, transformation, text.