Коннотонимы в произведениях А.С. Грина: опыт словаря - Бражник, Л.М. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
В словарных статьях охарактеризовано смысловое содержание коннотативных имен, которые употребляются в произведениях А. Грина. Ключевые слова: коннотема, коннотация, интерлигвальный, интралигвальный, узуальный, коннотоним. У словникових статтях охарактеризовано смиcловий зміст конототивних власних імен, які вживаються у творах А. Грина. Ключові слова: конотема, конотація, інтерлінгвальний, інтралінгвальний, узуальний, конотоним. In the vocabulary entries the semantic contents of connotonyms that are used in the novels by A. Grin characterized. Keywords: connoteme, connotation, interlingual, intralingual, usual, connotonym.