Національний сенс культурного діалогу - Іванишин, П. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на науковий збірник: Райнер Марія Рільке й Україна. Наукові студії та переклади з Р.М. Рільке / Відпровідальний редактор та упорядник Л. Кравченко. - Дрогобич: Коло, 2005. - 414 с.