Мирослав Олександрович Мороз - Луцишин, О. (Слово і Час, 2006)
4 лютого 2006 року відійшов у вічність відомий український літературознавець, патріарх вітчизняної біографістики та літературної бібліографії Мирослав Олександрович Мороз.