Точність та надійність підрахунку інтегралів методом Монте-Карло - Козаченко, Ю.В.; Млавець, Ю.Ю. (Доповіді НАН України, 2011)
Робота присвячена побудові методу Монте-Карло для обчислення інтегралів по обмеженій області, який дозволяє знаходити значення цих інтегралів із заданою точністю та надійністю, тобто побудові оцінок для цих інтегралів. The paper is devoted to the Monte Carlo method construction for integrals over a limited area, which allows one to find the values of these integrals with given accuracy and reliability, that is to the construction of bounds for these integrals.