З історії української філософської термінології (етапи розвитку та сучасний стан) - Новоставська, О.І. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Статтю присвячено історії української філософської термінології. Схарактеризовано
основні її етапи, сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку.
Ключові слова: філософська термінологія, історія, етапи розвитку. Статья посвящена истории украинской философской терминологии. Охарактеризованы
ее основные этапы, современное состояние, проблемы и перспективы развития.
Ключевые слова: философская терминология, история, этапы развития. Article is devoted the history of the ukrainian philosophical terminology. Its basic stages, a
modern condition, problems and development prospects are characterised.
Keywords: philosophical terminology, history, development stages.