Про обмежені при t є R+ розв'язки диференціально-функціональних рівнянь нейтрального типу - Качурівський, Р.І.; Пелюх, Г.П. (Доповіді НАН України, 2011)
Отримано нові достатні умови існування неперервно диференційовних, обмежених при t є R+ розв'язків диференціально-функціональних рівнянь нейтрального типу з лінійним відхиленням аргументу та досліджено їх властивості. We obtain sufficient conditions for the existence of continuously differentiable solutions of differential-functional equations of the neutral type with linear deviations of the argument bounded at t є R+. The structure of these solutions is investigated as well.